2020-03-16 12:45:00

Sevgili AGÜ Öğrencileri ve Mezunları

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla bir internet platformu olan 'Yetenek Kapısı'nı öğrenci ve mezunlarımızın hizmetine sunmuştur.

'Yetenek Kapısı' platformu, gençlerin ve işverenlerin zamandan ve mekandan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerine imkan tanımaktadır. Öğrenciler ve mezunlar, 'Yetenek Kapısı'nda profil oluşturarak, kariyer ağına ilk adımı atabilecek; bu sayede kariyer fuarlarını, etkinlikleri ve eğitimleri inceleyebileceklerdir.

Öte yandan, 'Yetenek Kapısı' işverenler için de doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmayı kolaylaştıracaktır. İşverenler, bünyelerinde gerçekleştirecekleri iş ve staj ilanlarını, fuar ve etkinliklerini ağ üzerinden gençlere daha kolay duyurabilecektir.

Tüm öğrenci ve mezunlarımızı Yetenek Kapısı'na üye olmaya davet ediyoruz. Üye olmak için aşağıdaki linke tıklayarak gerekli bilgileri doldurunuz.

link adresi http://beta.yetenekkapisi.org

Erciyes Üniversitesi ev sahipliği'nde ve AGÜ başta olmak üzere pek çok üniversitenin paydaş olarak katkı sağlayacağı, 13-14 Nisan 2020 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi önderliğiyle gerçekleştirilecek olan "İç Anadolu Kariyer Fuarı’na (İKAF 2020) katılabilmek için de Yetenek Kapısı platformuna üye olmanız gerekmektedir.